kamen-front-diabetic-carrying-case-black_1024x1024
kamen-back-diabetic-carrying-case-black_1024x1024kamen-frio-diabetic-carrying-case-black_1024x1024kamen-front-diabetic-carrying-case-black_1024x1024kamen-interior-diabetic-carrying-case-black_1024x1024kamen-interior-hand-diabetic-carrying-case-black_1024x1024kamen-side-view-diabetic-carrying-case-black_1024x1024kamen-supplies-diabetes-travel-case-black_1024x1024svart

Myabetic Kamen
Diabetes Väska
Svart

499 kr

Myabetic Kamen Väska kommer i två färger och två fack för dina dagliga tillbehör + extra förvaring = ett mycket bra tillskott för din dagliga diabeteskontroll. Om du gillar vår Banting Diabetes Plånbok men vill ha lite mer utrymme är det här den perfekta väskan för dig.

 

Slut i lager

Art. nr. 521001 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Myabetic Kamen Väska är en väldigt fin och graciös väska som kommer i två färger och två fack för dina dagliga tillbehör + extra förvaring = ett mycket bra tillskott för din dagliga diabeteskontroll. Om du gillar vår Banting Diabetes Plånbok men vill ha lite mer utrymme är det här den perfekta väskan för dig.

Funktioner:

Högkvalitativt material

Dubbelfack med dragkedjor för organisation och enkelhet

Huvudfacket organiserar din dagliga kontroll av ditt blodsocker
Ficka med kardborre rymmer nästan alla meter på marknaden med mått 12,7 x 7,6 x 2,85 cm (rymmer också Omnipods PDM eller Dexcom-mätare)
Ficka med dragkedja och tre inre elastiska slingor för att hålla testremsor, lansetter, nålar, insulinpennor, ampuller, sprutor, infusionssatser, glukosflikar, spritservetter och andra diabetesbehov
Inkluderar Myabetics avtagbara avfallspåse för enkel insamling av använda testremsor

Andra facket är fodrad med isoleringsmaterial * och kan passa en kombination av nödvändigheter – Glucagon, insulinpennor, sprutor, pumpinfusionssatser, loggbok, sensorer, patroner, batterier, CGM-mottagare eller kylpåse
* Isoleringsmaterial är inte konstruerat för att hålla insulin kallt på egen hand.

Vi har också andra väskor speciellt utvecklade för diabetes – Här

Storlek Specifikationer:

Ca 19 x 12,7 x 6,4 cm

Tvättråd:

Myabetic Kamen Plånbok går att torka av men inte att tvätta i tvättmaskin

Myabetic Kamen väska varför namnet?

Kamen namngavs efter uppfinnaren Dean Kamen som utvecklade den första bärbara insulinpumpen år 1973. Denna enhet var föregångaren till dagens insulinpump och revolutionerade läkemedelsleveransen för en mängd olika tillstånd b.la. inklusive kemoterapi.

Dekan bildade sitt första företag, Auto Syringe, och fortsatte att utveckla flera användningar för insulinpumpen.

Om Myabetic:

Myabetic startades av en ung kvinna vid namnet Kyrra Richards. Hon arbetade som professionell dansare, koreograf och modell när hon fick diagnosen diabetes typ 1 år 2008.

Kyrra Richards tyckte att livet som diabetiker var tufft då livet fylldes av ömmande fingrar, kolhydratsräkning, insulininjektioner, konstanta resor till apoteket och möten med läkare. Men inte nog med det förväntades hon som diabetiker att bära med sig de viktiga diabetessakerna varje dag. Hon ogillade att sjukdomen diabetes skulle förstöra den livsstil hon hade innan diagnosen.

Kyrra Richards ansåg att diabetes hade blivit en del av hennes identitet och ville göra en förändring. En förändring där sjukdomen inte skulle bli något som var opersonlig.

Hon grundade Myabetic för att göra en total makeover över livet som diabetiker. Kyrra ville bidra med sin konstnärliga passion för att ge hanteringen av diabetesen ett nytt och fräsch utseende.

”Myabetic tillåter mig att skapa produkter för individer som inspirerar mig.” Myabetic Kamen Väska är ett sådant exempel.

Kyrra Richards menar på att tillsammans kommer vi med diabetes kunna sätta nya trender.

Mer information

Vikt 305 g
Dimensioner 190 x 127 x 64 mm

Vissa som använder Chrome webbläsare kan ha problem med betalningar i kassan. Byt webbläsare för att genomföra betalning.