banting-exterior-diabetes-supply-case-pink_1024x1024
banting_3_pink_1024x1024banting_wallet_-_interior_pocket_removal_pink_1024x1024banting-exterior-back-diabetes-supply-case-pink_revised_1024x1024banting-exterior-diabetes-supply-case-pink_1024x1024banting-interior-diabetes-supply-case-pink_1024x1024banting-supplies-diabetes-supply-case-pink_1024x1024untitled-1-copy

Myabetic Banting
Diabetes Plånbok
Cerise

449 kr

Myabetic Banting plånbok är riktigt elegant, med plats för både dina vardags-nödvändigheter och dina diabetessaker. Plånboken är kompakt och supersnygg och ger din vardagliga plånbok en rejäl uppdatering. Helt suveränt!

 

1 i lager

Art. nr. 511005 Kategorier: ,

Produktbeskrivning

Beskrivning

Myabetic Banting Plånbok gör det simpelt för dig att kontrollera blodsockret utan att vara jobbigt. Med hjälp av Myabetic Banting plånbok kommer din vardag med diabetes bli smidig och stilfull. Plånboken är avsedd för att göra det enkelt och smidigt för dig som vill göra det med elegans.

Funktioner:

Högkvalitativt material

Rymmer ditt dagliga användande av blodsockermätning

Innerficka med kardborre rymmer nästan alla mätare på marknaden med mått ca 17,8 x 10,5 x 5 cm (rymmer Omnipods PDM eller Dexcom-mätare)

En ficka med dragkedja och tre inre elastiska slingor för att hålla testremsor, lansetter, nålar, insulinpennor, ampuller, infusionssatser, glukosflikar, spritservetter och andra diabetesbehov

Innehåller Myabetics avtagbara avfallspåse så du enkelt kan samla och kassera de irriterande använda testremsor som verkar samlas överallt.

Vi har också andra väskor speciellt utvecklade för diabetes – Här

Storlek Specifikationer:

17,8 x 10,8 x 4,5 cm

Tvättråd:

Myabetic Banting Plånbok går att torka av men inte att tvätta i tvättmaskin

Myabetic Banting Plånbok varför namnet?

Banting plånboken är uppkallad efter Sir Frederick Grant Banting som fick 1923 Nobelpriset i medicin för upptäckten av insulin. Tillsammans med James Collip tillverkade de insulinet i en struktur att man kan kunde behandla diabetes framgångsrikt.

Om Myabetic:

Myabetic startades av en ung kvinna vid namnet Kyrra Richards. Hon arbetade som professionell dansare, koreograf och modell när hon fick diagnosen diabetes typ 1 år 2008.

Kyrra Richards tyckte att livet som diabetiker var tufft då livet fylldes av ömmande fingrar, kolhydratsräkning, insulininjektioner, konstanta resor till apoteket och möten med läkare. Men inte nog med det förväntades hon som diabetiker att bära med sig de viktiga diabetessakerna varje dag. Hon ogillade att sjukdomen diabetes skulle förstöra den livsstil hon hade innan diagnosen.

Kyrra Richards ansåg att diabetes hade blivit en del av hennes identitet och ville göra en förändring. En förändring där sjukdomen inte skulle bli något som var opersonlig.

Hon grundade Myabetic för att göra en total makeover över livet som diabetiker. Kyrra ville bidra med sin konstnärliga passion för att ge hanteringen av diabetesen ett nytt och fräsch utseende.

”Myabetic tillåter mig att skapa produkter för individer som inspirerar mig.” Myabetic Banting plånbok är ett sådant exempel.

Kyrra Richards menar på att tillsammans kommer vi med diabetes kunna sätta nya trender.

Mer information

Vikt 208 g
Dimensioner 178 x 108 x 40.5 mm