Kundtjänst

Vanliga frågor och svar?

 • Vilka betalalternativ kan jag välja på?

  Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst.

  1. Klarna – Visa/ Betalkort
  2. Klarna – Faktura
  3. Klarna – Delbetalning
  4. Swish Nr 123 544 07 30

   

 • Hur lång är leveranstiden?

  Finns varorna i lager så skickas de omgående. Vi skickar med Postens varubrev 1:klass varje dag. Vanligtvis 1-2 arbetsdagar. Vid paket över 2 kg skickas detta med DHL Multishipping 2-4 dagar. Om det skulle vara något som blir försenat eller om vi upptäcker ett felaktigt lagersaldo så kontaktar vi dig omgående.

 • Vad kostar frakten?

  Enhetsfrakt Sverige 49 kr och övriga Norden 99 kr vid varje beställning.

 • Kan jag ändra/avbeställa en order?

  Ja, meddela Kundtjänst före 12.00. 033-41 21 40 eller info@romalore.se

 • Reklamation

  Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fel levererad vara ska du kontakta Kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

  Vid en reklamation görs en utredning utav produkten, i vissa fall får vi skicka reklamationen vidare för utredning hos leverantören. Dina åsikter som kund värderas högt därför ber vi dig att kontakta oss vid åsikter eller bekymmer.

 • Hur kan jag returnera eller byta en vara?

  Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp hos romalore.com, vi följer distanshandelslagen. Vid byte kontakta Kundtjänst. Returnerad vara skall skickas tillbaka oanvänd i sin originalförpackning. Vid reklamationer/felaktig produkt bjuder vi på returportot. Skicka till följande adress:

  ROMALORE
  SVARSPOST
  Kundnummer 20209282
  508 00 Borås

  Märk alltid försändelsen med avsändare/ditt namn: AVS: FÖRNAMN EFTERNAMN

  OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Om du vill du kunna spåra din retur kan det i så fall vara bra att skicka det rekommenderat. Denna kostnad får du i så fall stå för själv. Kolla med postens serviceställe där du bor hur du gör detta.

 • Var är min beställning?

  Har du inte fått din beställning inom 2-4 arbetsdagar eller vid storhelger 7 arbetsdagar så ber vi dig höra av dig till vår Kundtjänst så att vi kan kolla vad som hänt med din försändelse.

 • Transport

  Romalore.com skickar alla sina Varubrev/Paket med Posten Sverige AB. Paket som väger över 2 kg levereras med DHL Multishipping. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Romalore.com betalningsansvariga, DU måste dock meddela vår Kundtjänst inom skälig tid (max 1 månad) att du inte fått dina varor. Om varan skadas eller kommer bort när DU returnerar är DU betalningsansvarig.

 • Fel/Prisändringar/Slutförsäljning

  Vi reserverar oss mot skrivfel, prisändringar och slutförsäljning som kan uppstå trots kontinuerlig uppdatering.

 • Sekretess

  De namn och adressuppgifter du lämnar till oss kan användas för utskick av erbjudanden och information inom området diabetes från oss. Endast inom vår organisation!
  Ditt personnummer hanteras konfidentiellt och används enbart vid eventuell kreditupplysning.

 • Frågor?

  Ring Kundtjänst 033 – 41 21 40 (Vardagar 9-16.00 lunch 12.30-13.30) eller skicka ett mail: info@romalore.se

Vissa som använder Chrome webbläsare kan ha problem med betalningar i kassan. Byt webbläsare för att genomföra betalning.